Am incercat sa realizam site-ul, cat mai exhaustiv cu putinta. Daca, mai sunt, insa, intrebari neraspunse, te rog gaseste datele noastre de contact

Termeni şi condiţii

Accesul şi utilizarea acestui site sunt supuse următoarelor condiţii de utilizare şi tuturor legilor şi regulamentelor aplicabile. Accesând şi utilizând site-ul, acceptaţi, fără limitări sau calificări, aceste condiţii.

Site-ul şi tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele şi imaginile ("Conţinut") sunt în proprietatea şi sub dreptul de autor (copyright) Asociaţiei REACT cu toate drepturile rezervate, cu excepţia cazului în care nu este altfel specificat. Este interzisă utilizarea oricărui conţinut, cu excepţia celor prevăzute în condiţiile de utilizare, fără permisiunea în scris a proprietarului "conţinutului".

Orice date cu caracter personal, precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care o transmiteţi pe site prin poştă electronică sau prin altă modalitate vor fi considerate confidenţiale. Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteţi pe acest site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale şi neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.